رئیس اتاق بازرگانی ایلام در نشست ستاد حمایت از تولید: حمایت از تولید زمینه ساز رونق صادرات و اشتغال است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام در نشست ستاد حمایت از تولید و فعال سازی اتحادیه بین المللی تجار استان گفت: حمایت از تولید زمینه ساز رونق صادرات و اشتغال پایدار است.

سیدمحمد موسوی نسب با اشاره به امسال که از سوی مقام معظم رهبری با نام  (مهار تورم و رشد تولید) نامگذاری شده است افزود: با توجه به نامگذاری امسال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، بنابراین نقشه راه ترسیم شده و همه ما وظیفه داریم در این مسیر حرکت کنیم.

وی ادامه داد: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی با توجه به نامگذاری سال، در مسیر کمک به رشد تولید و شکوفایی اقتصادی حرکت می کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایلام گفت: این استان دارای ظرفیت های مناسبی در بخش تولید، صنعت، کشاورزی، گردشگری، تجارت و بازرگانی و داشتن مرز بین المللی برای صادرات کالا با کشور عراق است.

موسوی نسب اظهار کرد: استفاده بهینه از این ظرفیت ها می تواند استان ایلام را به یکی از استان های اقتصادی مهم کشور تبدیل کند.

وی تاکید کرد: اتاق بازرگانی ایلام از هرگونه همکاری با دستگاه های اجرایی و دیگر نهادها و بخش های مختلف برای رونق اقتصادی استان استقبال می کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام نیز در این نشست بر ضرورت حمایت از تولیدگران و فعالان تجارت تاکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی گفت: همه باید تلاش کنند تا مشکلات بخش تولید و تجارت رفع شود تا شاهد شکوفایی اقتصادی باشیم.

وی ادامه داد: این ستاد با همکاری دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی می تواند فرصت های جدیدی را در حوزه تحول اقتصادی پدید آورد.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام نیز در این نسشت بر ضرورت حمایت همه جانبه از تولید به عنوان مهم ترین محور توسعه یاد کرد.

سردار کریمیان گفت: رفع موانع تولید می تواند به افزایش سرمایه ، اشتغال پایدار برای جوانان و رونق کسب و کار و تجارت منجر شود.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین محورها برای تولید این است که سرمایه گذاران در بخش های مختلف برای حمایت از تولید ترغیب شوند.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام تاکید کرد: این نهاد به صورت همه جانبه در کنار فعالان بخش خصوصی خواهد بود.

کریمیان گفت: با توجه به شرایط جغرافیایی استان ایلام، اکنون شرایط مطلوبی بر منطقه برای تحول صادراتی با کشور عراق برقرار است که باید از این فرصت به نحو مطلوبی استفاده شود.

رئیس بسیج کارگران و کارخانجات سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام نیز گفت: این ستاد با همکاری اتاق بازرگانی و سایر دستگاه های اجرایی با هدف حمایت واقعی از تولیدگران و صنعتگران ایجاد شده است.

شفیعی افزود: مهم ترین رویکرد این ستاد رشد و اعتلای اقتصاد است که تلاش می کنیم مشکلات    بخش های تولیدی و بازرگانی جمع بندی شده و از طریق استان و مرکز کشور مرتفع شوند.

مدیرکل گمرکات ایلام نیز در این نشست از رشد صادرات غیرنفتی در سال گذشته از طریق مرز بین المللی مهران به  کشور عراق خبر داد.

روح اله غلامی گفت: پارسال یک میلیارد و 600 میلیون دلار کالا از طریق مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل سازمان تعاون روستایی ایلام نیز در این نشست گفت: ظرفیت کشاورزی این استان منحصر  به فرد بوده  و برنامه ریزی لازم برای تحول در این بخش انجام شده است.

شکری اظهار کرد: تلاش شده که متناسب با وضعیت صادرات نسبت به تولیدات در بخش کشاورزی استان ایلام استفاده بهینه شود.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران نیز در این نشست گفت: منطقه آزاد تجاری مهران از ظرفیت مطلوبی برای جذب سرمایه گذار شامل معافیت مالیاتی و تخصیص زمین به صورت اقساطی  برخوردار است.

نورالدین رحیمی اظهار کرد: امید است که مرحله نخست منطقه آزاد تجاری با حمایت دولت بزودی فعالیت خود را شروع کند.