رئیس اتاق بازرگانی ایلام در دیدار با رئیس دادگستری مهران: نرخ غرفه های تجاری مرز بین المللی مهران باید تعدیل شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام در دیدار با رئیس دادگستری مهران بر ضرورت تعدیل شدن نرخ غرفه های تجاری در مرز بین المللی مهران تاکید کرد.

سیدمحمد موسوی نسب گفت: مرز  بین المللی مهران گرانیگاه اصلی صادرات کالا به کشور عراق بوده و نقش و کارکرد تجار و بازرگانان به عنوان سربازان جبهه اقتصادی در تحقق رشد صادرات تاثیرگذار و محوری است.

وی ادامه داد: با وجود تلاش فعالان اقتصادی برای رشد و شکوفایی صادرات اما بروز برخی مشکلات از جمله برگزاری مزایده با هدف افزایش نرخ غرفه های تجاری باعث بروز مشکل و اخلال در روند صادرات در مرز  بین المللی مهران به کشور عراق شده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایلام تاکید کرد: انتظار می رود که ضمن اصلاح کرایه و اهلیت سنجی افراد برای فعالیت در غرفه های با در نظر گرفتن سوابق تجاری و کسوت برخی از تجار که حدود دو دهه سابقه فعالیت در مرز مهران در شرایط سخت و دشوار را داشته اند، زمینه لازم برای رفع این مشکل فراهم شود.

موسوی نسب یادآور شد: تعدیل شدن نرخ غرفه های تجار باعث می شود که تجار و بازرگانان که به صورت  شبانه روزی در عرصه تجارت فعال هستند بتوانند با بهره گیری از ظرفیت های منطقه ای بیش از پیش فعالانه با کشور عراق مراودات داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد، امید است با همکاری همه مسئولان و دست اندرکاران زمینه لازم برای حمایت واقعی از تجار و بازرگانان به عنوان سربازان جبهه اقتصادی در شهرستان مرزی مهران فراهم شود.

رئیس دادگستری مهران نیز در این نشست گفت: حمایت همه جانبه از فعالان اقتصادی برای توسعه کسب و کار و اشتغالزایی رویکردی اساسی است.

حسین علی رحمی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص مشکلات غرفه داران مرز بین المللی مهران بیان کرد: تلاش می شود که موضوع مباحث و مشکلات مربوط به تجار و بازرگانان به صورت دقیق و کارشناسی بررسی شود.

وی ادامه داد: بزودی نشستی با حضور دادستان، دادگستری مهران، اتاق بازرگانی، اطلاعات سپاه ، همیاری شهرداری و نهادهای نظارتی و نماینده غرفه داران با هدف بررسی مشکلات غرفه داران برگزار می شود.

وی اظهار کرد: تلاش می شود که در آن نشست وضعیت مشکلات غرفه داران به صورت کارشناسی شده و دقیق تعیین تکلیف شود.